Truemag

  • Trends
  • Rejser
  • UnderholdningGood Mood
  • Home
  • Leifshows.dk
  • Kontakt os
Home Dansk Michelin mad til Singapore Airlines

Dansk Michelin mad til Singapore Airlines

Singapore Airlines bliver gang på gang kåret som verdens eller et af de bedste flyselskaber i verden. Det sker typisk for komfort og service ombord på flyene.

Nu vil Singapore Airlines også konkurrere blandt de bedste, når det gælder den mad, selskabet vil servere ombord. I hvert fald til sine Business Class passagerer.

Singapore Airlines har nemlig indgået en aftale med den danske to-stjernede Michelin restaurant AOC i København.

Kokkene herfra har udviklet en to-retters menu, som vil blive serveret til flyselskabets Business Class rejsende mellem København og Singapore fra den 1. juli.

Her ses den første forret, som den danske to-stjerners restaurant AOC har udviklet til Business Class passagerer. (Foto: Singapore Airlines)

Menuerne består af forret og hovedret, som AOC’s erfarne køkkenchef Søren Selin kreerer af lokale og sæson-bestemte råvarer.

Ifølge Singapore Airlines vil den serverede forret være hummer med tomater, hyben, butternut squash og krondild.

Hovedretten bliver havtaske med variation af danske kartofler, muslinge beurre blanc, ørred-rogn og løgblomster.

Under udviklingen af menuen har mesterkok Søren Selin taget hensyn til, at god mad smager forskelligt, om man spiser den i jordhøjde eller oppe i 10.000 meters højde.

Hovedretten ombord på ruten fra København til Singapore er havtaske med tilbehør på Business Class. (Foto: Singapore Airlines)

Når vi kommer op i de højere luftlag, reduceres vores smags- og lugtesans markant på grund af det anderledes lufttryk og højere andel af ilt i den indåndede luft.

Desuden skal flymad kunne tilberedes flere timer før afrejse og opvarmes ombord. Dertil kommer en række særlige hygiejne- og sikkerhedskrav, der gør det hele mere bøvlet.

Singapore og AOC har også hentet gode råd hos Gate Gourmet, der er en af luftfartens store catering specialister.

Den nye AOC menu serveres fra den 1. juli, hvor Singapore Airlines vender tilbage med daglige afgange fra København til Singapore med sine store Airbus A350 fly.

(Foto: Michael Kidmose / Københavns Lufthavn)

Den beskrevne menu skal efter planen køre i tre måneder, hvorefter AOC skifter til råvarer, der vil være mere efterårs-prægede.

AOC ligger i øvrigt i kælder-hvælvingerne under Moltkes Palæ på hjørnet af Bredgade og Dronningens Tværgade i hjertet af København.

De tre bogstaver er forkortelse for Appellation Originé Controlée, som mange kender fra franske vine. Restauranten modtog sin første Michelin stjerne i 2010 og nummer to i 2015….

(Indledningsfoto til artiklen: Singapore Airlines)

 

 

.

 

maj 10, 2024Leif Bomberg
Her er Europas 20 bedste strande2,4 millioner fløj via København i april

Skriv et svar Annuller svar

Leif Bomberg

Leif Bomberg er en erfaren journalist. Ud over Trends & Travel bestyrer han også www.leifshows.dk bloggen, der skriver om gadgets, sociale medier, teknologi og livsstil.,

10. maj 2024 Flyselskaberaoc, dansk michelin mad på business class, singapore airlines
Udvalgte rejseartikler
Sådan flyver paverne
H C Andersen på eventyr i Tyskland
Tyrkiet er rekord billig for tiden
Leifshows.dk

Læs også artikler på Leifshows.dk

  • Marshall vil lægge rock-lyd på dit tv
  • Chrome udskifter selv svage kodeord
  • Danskere ikke grønne når de køber elektronik
  • Her er Danmarks billigste elbil
  • Meizu er nyt kinesisk mobilmærke i Europa
Om os

Trendsandtravel.dk har fingeren på pulsen når det drejer som om rejser, livstil, gadgets og meget mere.

2025 © Trendsandtravel.dk - partner with Leifshows.dk